Joulupiparit
|
tiistai 15. joulukuuta 2015
Joulupiparit
Ei ole vaikeaa pipareiden teko nykyisin. Ostetaan paketti valmista piparitaikinaa, semmoinen valmis noin sentin paksuinen levy. Sitä ei tarvitse kaulita ollenkaan, vaan leikataan siitä veitsellä reilun puolen sentin paksuisia pitkiä siivuja ja asetellaan ne pellille. Ne leviävät vähän uunissa, joten ei kannata laittaa liian tiiviisti. Paistetaan paketin ohjeen mukaan. Tosin nämä olivat uunissa muutaman ylimääräisen minuutin, kun olivat vähän paksumpia kuin ohjeessa. Kannattaa seurata uuninluukusta, että saavat sopivan ruskean värin eivätkä pääse palamaan. Puolen kilon paketista tuli 24 pitkää, mureaa ja suuhun sopivaa piparia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti